Echte professionals
gaan voor Roxer.

Roxer is de perfecte partner in crime voor professionals die graag resultaat boeken. Of je nu een plaatser, architect of verdeler bent: Roxer laat je niet in de steek.

Onze wanden en vloeren zijn eenvoudig te installeren, slijtvast en beschikbaar in trendy designs – en dat allemaal aan de beste prijzen. Zo kan je je klanten een slimme oplossing bieden waar ze nog jaren plezier van hebben. Als dat geen win-win is.

Plaatser

Minder werk, meer resultaat.

Roxer wanden en vloeren zijn gemaakt om snel en eenvoudig te worden geplaatst, en dat spaart ook ervaren plaatsers heel wat tijd en werk uit. Dankzij onze slimme klik- en schuifsystemen zet je vanaf nu nog sneller de puntjes op de ‘i’. Zo ben jij sneller klaar, en je klanten sneller geholpen.

Zin in een Roxer-project? Bij onze dealers vind je meteen ook alle professionele extra’s en accessoires die je nodig hebt voor een perfect resultaat: van bijpassende plinten tot ondervloeren en lijm. Zo kan je meteen aan de slag – en dat met één bestelling en één voordelige totaalfactuur.

Architect

Strak design aan kleine prijzen.

Roxer, dat zijn de looks van exclusiviteit aan een betaalbare prijs. Onze wanden en vloeren bestaan in heel wat trendy designs geïnspireerd op klassiekers als parket en blauwe steen. Het voordeel: ze zijn veel sneller, eenvoudiger én goedkoper geplaatst dan het origineel en een stuk slijtvaster. De perfecte oplossing om als architect je ontwerp op een efficiënte, stijlvolle en betaalbare manier te realiseren.

Onze solide, waterdichte planken en tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Bovendien maakten we voor de meeste van onze vloertegels bijpassende wanden en andersom – voor eindeloze stylingopties en een extra strak eindresultaat.

Distributeur

Join the club.

Ook Roxer dealer worden? Join the club en breid je aanbod uit met een flexibele collectie wanden en vloeren inclusief accessoires. Wanden, vloeren, plinten, ondervloeren, lijm: met onze professionele producten help je elke klant meteen op weg, en dat met standaard 15 of zelfs 25 jaar garantie.

Bovendien laten we je niet aan je lot over: elke Roxer dealer kan rekenen op uitgebreide support. We voorzien onder meer trendy POS- en marketingmateriaal, een handige website en nog veel meer. Zo ben je meteen helemaal mee – en je klanten ook.

Roxer POS 4 | Roxer

Technische fiches

Tot in de details.

Als professional weet je graag waar je mee werkt. In onze handige technische fiches vind je daarom alle inside information over onze wanden en vloeren.


tiles x walls

tiles x walls - small
tiles x walls - medium
tiles x walls - large

tiles x floors

tiles x floors - small
tiles x floors - medium
tiles x floors - large

planks x floors

planks x floors - small
planks x floors - medium
planks x floors - large

panels x walls

XXL Panels for walls

Meer weten?

We helpen je met veel plezier verder!